luni, 10 mai 2010

Cum stă treaba cu condusul

Azi a fost a patra oară când am condus maşina. Sincer, îmi este puţin teamă dar sper că mă voi obişnui.
Sâmbătă am condus prima oară prin oraş. Avem doi oameni la lucru la gard şi trebuia să îi aducem în Alba. Cum Cristi a suflat vreo 2 beri, i-a liniştit pe cei doi că are cine să-i ducă. Erau ei liniştiţi până le-am zis că va fi a treia oară când voi conduce maşina. Nu m-au crezut până când nu au văzut lămâile în geam (sau mămăligile). Săracii nu ştiau ce să creadă. Deşi am carnet din octombrie 2007, dar nu am mai condus de atunci, am preferat să pun lămâile în geam pentru a-i avertiza pe ceilalţi şoferi că sunt începătoare. Şi zic că am făcut un lucru bun, astfel încât ceilalţi să circule cu atenţie în preajma mea, ei fiind mai experimentaţi(sau nu).
Şi deci vă povesteam eu de cei doi...pornim, şi prin centrul oraşului râdeau de mine că aveam 40 km la oră deşi limita era de 30km/h şi ceilalţi mergeau pe lângă mine cu 60km/h şi ziceau că ce fain ar fi să iau amendă pentru depaşirea vitezei...iar la un moment dat unul dintre ei se apleaca către celălalt şi îi zice: "De ce strangi aşa din dinţi?" Să mor de râs nu alta!
Azi am condus iarăşi, şi aveam şi remorca după mine. Mi-a murit o dată motorul dar na, la început se mai acceptă. Iau piciorul prea repede de pe ambreiaj. Dar o să mă obişnuiesc eu până la urmă că doar nu e capăt de lume! Sper doar ca ceilalţi şoferi să fie îngăduitori şi să nu mă suduie, că doar şi ei au fost începători! Precis o să-mi aud: "Femeie la volan!" Bine că nu sunt şi blondă.:)

P.S.: Avertisment! Azi între orele 15:00-16:00 să nu ieşiţi din casă că iar mă urc la volan. hihihihi

6 comentarii:

  1. Pai nu ai cum sa te obisnuiesti, esti femeie. Cand crezi ca te-ai invatat, zdrang. Roaga-te ca lumea sa se obisnuiasca cu tine. Si pana la urma urmei sunt doua tipuri de masini: lovite si cele care or sa fie lovite. Griga la airbag! Axante

    RăspundețiȘtergere
  2. Aşa încurajare îmi taie tot cheful de condus! ahahahah
    Sunt şi femei care conduc bine. Adriana de exemplu.:P

    RăspundețiȘtergere
  3. E important sa te tii in forma pentru a evita astfel de situatii neplacute. Chiar daca conduci putin in weekend nu lasa sa treaca prea mult timp fara sa te urci la volan.

    RăspundețiȘtergere
  4. As fi condus daca as fi avut ce...Nu am avut masina.
    Iar iubitul meu(de sase luni suntem impreuna) a insistat sa ma urc la volan dar am tot amanat pe diverse motive...intrevenise frica dupa 2 ani jumatate de repaus...
    Azi am condus tot eu la intoarcerea spre casa si a fost foarte bine.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine ca te-ai apucat sa conduci. Au avut rabdare baietii cu tine?

    RăspundețiȘtergere
  6. Să ştii că Cristi a avut răbdare. Nu a ridicat glasul la mine chiar dacă am mai făcut şi prostioare. îi mulţumesc pentru asta. A preferat să-mi explice decât să ţipe la mine.

    RăspundețiȘtergere

Histats