marți, 14 decembrie 2010

EeeePisi

Hmmm concursul ăsta chiar e tentant!
Sincer nu ştiam la ce să mă aştept ... Însă am intrat pe pagina de cadouri. Aici e beleaua! Le-aş alege pe toate! Exact ce am nevoie! un mp3... E draguţ, e simpatic şi îmi este util.
Hmmm foarte interesante cadourile. Pfoai! Problema este că am găsit şi un flash! 16 GB? Super! Şi partea cea mai tare este că e tip carabă...şi cum îmi place alpinismul...mi s-ar potrivi la chei! Îl ador! Vai şi cum mi s-ar mai potrivi!
Mă tot uit prin acele cadouri si nu este nimic care să nu mi-l doresc. Spre exemplu acest stand pentru laptop care s-ar potrivi de minune cu acest ASUS. HIHI Acest stand pentru laptop este chiar foarte util şi chiar am nevoie de unul să nu mi se încingă laptopul pe care poate îl voi câştiga dacă îl voi folosi în timp ce stau în pat.Speranţa moare ultima.
Şi această mini masă de biliard ca să îl provoc pe iubi al meu din când în când la câte o partidă de biliard (îi place snookerul).
Toate cadourile sunt foarte frumoase. Unele sunt chiar comice. Şi le puteţi găsi pe http://www.tu.ro/ sau vă puteţi înscrie la concurs la http://www.tu.ro/concurs-eeeepisi.html

Şi DA puteţi să-mi faceţi şi cadou! :D


Cadouri

3 comentarii:

  1. Bafta multa!Te-am gasit greu.Intra la setari si introdu linkul blog-ului tau,caci nu apare si nu te gaseste lumea(sper ca nu te superi).Te pupam.

    RăspundețiȘtergere
  2. hmmm...nu stiu ce sa zic. Daca cauti dupa mbiank ma gasesti usor...
    Nu stiu ce nu este in regula. pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Am dat clik pe poza unde te-ai inscris la persoane interesate si nu mi-a aparut blogul.Te-am gasit la concurs BB din intamplare.Te pup.

    RăspundețiȘtergere

Histats