vineri, 10 decembrie 2010

Specialitatea casei

Dacă ai cu inima, nu îți recomand să te uiți. Ce a fost și ce a ajuns... 210kg porculeanul...
40 m cârnați... Restul de carne( nu toată), cotlet, jamboane, mușchiuleț, slăninuță etc sunt puse la saramură.
Aceștia sunt acuma la afumat...
Să aveți poftă! Aveți?

8 comentarii:

  1. ps: de atata avut am facut si o cacofonie... de tot rasul..
    dar e vina bunatatilor atarnate acolo.. :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Avem, avem. D-apăi cum să nu avem,. la vederea așa unui odor... =))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mancare pentru doua milioane de somalezi :)) Ai putea salva o tara cu ce se vede in imagine :))

    RăspundețiȘtergere
  4. da...dar nu vreauuuuuuuuuuu
    hihihihihi

    RăspundețiȘtergere
  5. Rusine!!! Noi pensionarii nu ne permitem asa ceva iar voi ne faceti pofta!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ahahahaha LA 29 de ani pensionar???

    RăspundețiȘtergere

Histats