miercuri, 29 decembrie 2010

Chec aperitiv

După ce am ajuns acasă de la servici m-am apucat de bucătărit. Deni, este ajutorul meu de nădejde. Ea a tăiat cuburi gogoşarii, salamul, parizerul, ouăle, măslinele şi a ras caşcavalul. Bun...
Reţeta este după cea a Lissei de Chec aperitiv.
Doar că eu am pus 10 ouă. Am bătut spumă albuşurile cu puţină sare, apoi am pus gălbenuşurile pe rând. Am pus aproximativ 11 linguri făină(adăugate tot pe rând) şi apoi praf de copt (eu întotdeauna îl sting cu oţet sau zeamă de lămâie). Apoi am încorporat pe rând nişte seminţe decojite, seminţe de in, salam, parizer, gogoşari, ouă, caşcaval(caşcaval am pus doar în checul mare) şi oregano. Puteţi pune ce condimente doriţi. Am pus hârtie de copt în două tăvi de cozonac, am turnat compoziţia şi am dat la cuptor.
Poftă bună!

Un comentariu:

  1. Arata super bine. Am si eu niste "resturi" de diverse prin frigider. Ar trebui sa pun un pic osul la munca sa fac o minune din asta. yum yum

    RăspundețiȘtergere

Histats