miercuri, 9 februarie 2011

Brioșe cu ciocolată



Am separat galbenușurile de albușuri de la șase ouă. Apoi am bătut albușurile spumă tare împreună cu 4 linguri de apă.  Se adaugă pe rând 10 linguri de zahăr. Se încorporează gălbenușurile apoi se pune un pahar de ulei (aprox. 150 ml). Am pus praf de copt stins cu oțet, esență de vanilie și pe rând, 10-11 linguri de făină. Se adaugă ciocolata tăiată bucățele, se toarnă în formele unse cu ulei și tapetate cu făină și se dau la cuptor. Ies aprox 22 bucăți.
 În ultima poză am rupt o brioșă ca să vedeți cum este în interior. Mie mi-au ieșit foarte pufoase și bune.

Dacă aveți întrebări, eu vă răspund cu plăcere!

Să aveți poftă!

2 comentarii:

  1. :D Oh, ce bine ar merge cu niște cafea cu lapte.

    RăspundețiȘtergere
  2. am sa fac si eu, cat de curand...cred ca rezista proaspete cateva zile..

    RăspundețiȘtergere

Histats